„Stílus lélekre szabva” - bőr táskák, ékszerek, ruházati kiegészítők. Magyar Kézműves Termékmárka.

CK-560

Türkiz szitakötős táska - Válltáska

38.000 Ft

Elfogyott

Termékeimet a legnagyobb szeretettel, egymagam tervezem-készítem.  Razabra egy levédett Magyar kézműves Termékmárka, mely bekerült az Értéktárba, mint “kulturális örökség”.
Elkészítési ideje 7-20 munkanap. 

Postaköltség belföldön 1.900 Ft,-

Közepes méret – Válltáska

Anyaga valódi marhabőr.
A motívum natúr bőrből készül, kizárólag kézzel megmunkálva. (Domborítva, színezve.)

Méretei:

  • 24 x 24 x 8cm
  • Pántja állítható, 1,6m-ig
  • 1 nagyobb zipzáras zsebet kapott.

Ajándék meglepetésekkel.

A szitakötők átalakulást, terjeszkedést, önmegvalósítást, elszántságot és spirituális törekvéseket jelentenek. Ezek a tűz és a víz energiájának keverékei, amelyek a kiegyensúlyozott yin és yang energia fontosságát képviselik, vagy férfias és nőies mindennapi és lelki életében. A szitakötők  jelenhetnek meg az életedben, amikor  lelki útmutatásra van szükséged, hogy segítse leküzdeni az akadályokat. Ha egy szitakötő energiája a közelben van, például az udvaron vagy a ház díszeként, akkor inspirációt és energikus áramlást hozhat a mindennapi életébe.

Türkiz:

Bár nem tartozik a hét sugár színei közé, a türkiz fontos gyógyító szín. Több civilizáció és nép számára – az atlantiak, az egyiptomiak és az amerikai őslakosok számára – mind a szín, mind pedig a kő szent volt, és oltalmazó hatása miatt viselték. Úgy gondolták, hogy a türkiz az égboltot, valamint az emberi testtel szemben álló szellemet szimbolizálja. A türkiz a tenger színei, a zöld és a kék elegyéből áll, és mindkettő tulajdonságait – a kék nyugalmasságát és a zöld harmóniáját – magában foglalja. A türkiz mind pszichológiai, mind pedig fizikai értelemben nyugtató hatással bír. Ha izgatott lelkiállapotban vagyunk, vagy kényelmetlenül érezzük magunkat idegenek jelenlétében, segíthet, ha viselünk magunkon valami türkiz színűt – ez megvéd minket a lelki békénket veszélyeztető negatív vagy káros hatásoktól. Különösen tanácsos nyilvános szereplésekkor viselni, mivel a zöld és a kék kombinációja nem csak nyitva tartja a kommunikációs csatornákat, hanem harmóniát teremt köztünk és a hallgatóságunk között. A türkiz segíthet abban is, hogy szívünk mélyéről beszéljünk, elmondjuk mit gondolunk és hogyan érezzük magunkat.

Türkiz megerősítés: “Világosan és meggyőzően kifejezésre juttatom, hogy mit gondolok, és hogyan érzek.“

Share

Leírás

További információk

Típus

“Erdő csendje” – bőr válltáska, “Erdő csendje” – bőr hátitáska

Translate »