RAZABRA®

„Stílus lélekre szabva” - bőr táskák, ékszerek, ruházati kiegészítők. Magyar Kézműves Termékmárka.

Rózsaszín- fekete bőr váll-hátitáska

Cikkszám:
CK-568

Ár: 35 000 Ft

Készlet: 0 db.

 

 

Variálható bőr váll- hátitáska.

Magassága 31cm
Szélessége 35cm
Mélysége 15cm 

3 belső zsebbel- ebből az egyik zipzáras, nagy méretű.

Ajándék kitűzővel- kulcstartóval.

Rózsaszín;

"Egyensúly a szeretet nyújtásában és elfogadásában, melegséget visz az életbe. Nyugodt, tiszta lelkű, művészi beállítottságú emberek kedvelik ezt a színt.

Érzelmi jelentése: a nőiség, az anyaság színe, mely kislányokra, fiatal nőkre vonatkozik; nőknél a bennük élő gyermekre, férfiaknál a tudat alatti nőiességre utal. Olyan emberek választják, akik valamilyen betegség vagy nyomás fizikai tüneteitől szenvednek (például menstruáló nő, agresszív környezetben élő). A félelem ellenszere, megnyugtatást, gyengédséget ad, csillapítja a szeretet- és önbizalomhiányt, valamint az agresszivitást. A rózsaszín elutasításával önbizalomhiány, túlzott ragaszkodás, agresszivitás léphet fel. 

Mit árul el rólam, ha (nagyon) szeretem a rózsaszínt?

Gyöngédségre és kedvességre vágyó valaki vagyok, de belül erős. Fontos számomra a bizalom, hogy szeretetteljes környezetben legyek. Szeretek közösségben lenni, melynek betartom a szabályait. Vágyom a szépre, érzékeny és fogékony vagyok. Az együttérzés fontos számomra. Hallgatok az intuíciómra, talán gyakran meditálok. Sokat foglalkozom önmagam és mások megismerésével.

Hogyan használjam a rózsaszínt?

Használd a rózsaszínt stresszes időszakokban! A rózsakvarc élénkíti a fantáziát és elősegíti a kreativitást. Oldja a szeretetéhséget. A rózsaszín elősegíti az új gondolkodásmód kialakítását, amikor már itt az ideje.

Lelki szépség, egyetemes szeretet, együttérzés.

Teljes virágzás, érettség.

Nagyon nőies szín, az érett nő színe."

 

 

Bejelentkezés

​​​​​​​Itt megtalász minket