RAZABRA®

„Stílus lélekre szabva” - bőr táskák, ékszerek, ruházati kiegészítők. Magyar Kézműves Termékmárka.

Háti-válltáska, Életfával.

Cikkszám:
CK-587

Ár: 49 200 Ft

Készlet: 1 db.

Magassága 31cm

Szélessége 35cm

Mélysége 15cm 

 

5 belső zsebbel- ebből 2 zipzáras, nagy méretű.

1 belső karabíner az elveszni kívánó kulcsoknak..

 

Ajándék kitűzővel- kulcstartóval és meglepetéssel.

Életfa;

“ A mélylélektan a gyökér, törzs, korona hármasát az ösztön-én, én, felettes-én kifejeződéseként értelmezi. 

Az élet fája az univerzumban mindent összekapcsolva ábrázol. Ez a kohézió szimbóluma, és emlékezteti Önt, hogy soha nincs egyedül az életben! Ez jellemzi a vitalitást és a halhatatlanságot. A fa gyökerei a házánk mélyén gyökereznek, ahonnan erőt szereznek. A anya Föld táplálkozására emlékeztetnek. A törzse az űrben található, gallyai az egész világon elterjedtek. A szimbólum lombja az ég felé néz, ahonnan kozmikus energiával tölt fel minkenkit.

Az élet fája magas és különösen erős- ilyenek legyünk mi is. A gyökerek a talajba vannak rögzítve, ahol stabilizálódnak. A fa viharokból is részesülhet, tehát az erő fontos szimbóluma. Ki kell használnia az életében tapasztalható kedvezőtlen helyzetet, és lehetőséget kell fordítania, vagy le kell győzni, és erősebbé kell válnia. A növekedés egy lény fejlődését képviseli egy szelíd emberről erős emberre. Az ember növekedésével növekszik az egész életében megszerzett tudása és tapasztalata.

Minden ember egyedi! Az életfa az egyéniséget szimbolizálja, mivel minden fa egyedi, ezért valami eltérésnek kell lennie. A szimbólum az ember fejlődését egyedülálló emberré alakítja. Az embert a tapasztalat és a tulajdonságok formálják. Néhányan szakítanak, mások növekednek. A szimbólum az életet képviseli, vagyis azt, hogy az emberek hogyan növekednek és változnak az élet során.”
 

Bejelentkezés

​​​​​​​Itt megtalász minket