„Stílus lélekre szabva” - bőr táskák, ékszerek, ruházati kiegészítők. Magyar Kézműves Termékmárka.

Szívügyem a Magyarságom…

Szívügyem a Magyarságom, mely kimondhatatlanul lüktet bennem. Ennek köszönhető a munkásságom, hiszen vagyok oly szerencsés, hogy ezt az örök szenvedélyt át tudtom vinni az anyag világába, ki tudom alkotni magamból, meg tudom mutatni Nektek..🙏❤️
Ugyan nem vagyok népi bőrmíves, de leírhatatlanul tisztelem és csodálom minden apró részletét, Mestereink előtt szívből, mélyen meghajolok.
Szabad szellemem által, vagyok oly merész, hogy a régit és az újat harmóniába a jelenbe tudom helyezni-legalábbis ez a fő célom.
Így hát, munkáimban mindig megtalálhatóak a Magyaros motívumok, de olyan formavilágba illesztem, mely az ifjabb korosztálynak is tetszetős.
Munkáim fő jellegzetessége a kör alakú motívumok, mintázatok, mandalák.
⚪️Nagyon régi ősi szimbólum a kör. Nem véletlen, hogy az első ősi értelmezésekben például éppen a napot, a nap korongját tekintették minden élet forrásának már ők is tudták, hogy fénye nélkül nem létezne maga az ember sem, ezért lett a kör a teremtő erő jelképe, amely egyben teljes és tökéletes, a végtelen egység, a folytonosság szimbóluma.
⚪️A kör az abszolút jelképe is, mivel mindig saját magába fordul vissza nincs se kezdete, se vége mégis befejezett, tehát tökéletes. Az emberek előszeretettel viselnek például valamilyen karkötőt, gyűrűt végső soron kört. S a karikagyűrű tényleg egyik legkifejezőbb kör, mert a férfi és a nő ezt a szimbólumot a végtelenséget ajándékozza egymásnak szeretetük jeléül.
⚪️A szimbolikus geometriában a körön keresztül a teljességet és a hatalmat akarják megörökíteni. A kör a misztérium magját, az emberek hitének és életének szent irányelvét határozza meg. A Gömb is hasonló jelentéssel bír, a tökéletességét, teljességet szimbolizálja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Translate »