„Stílus lélekre szabva” - bőr táskák, ékszerek, ruházati kiegészítők. Magyar Kézműves Termékmárka.

Meghívás a Kézművesség ezer éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvénysorozatra

Tudjátok Napsugaraim, mindannyiunk életében vannak olyan pillanatok, melyekre mindig emlékezni fogunk. Mindig.
Nekem például a ma délután is ilyenné lett, mindig emlékezni fogok, hogy éppen akkor szakadt le az ég, amikor megnyitottam ezt az e-mailt, melyben felkérés érkezett.

Szentimentális egy nőszemély vagyok, no és diszlexiás, így kétszer is újra olvastam .. Harmadjára csak a feléig értem, mert a könnyeim utat törtek.

Amikor egy hazai felkérés, elismerés, visszajelzés érkezik, mindig mélyen megérint. Mert nem titok, hogy az ember lánya elsősorban itthon kíván kiteljesedni, itthon kíván értékállót, szépet, maradandót, követendőt teremteni. Ilyenkor szó szerint magamhoz ölelem a hazámat.. és tudom, hogy viszont ölel engem.
Itthon vagyok, otthon.

Levél részlet;

“”Tisztelt Zábráczki Dóra!

A Kézművesség ezer éve és jövője a Kárpát-medencében rendezvénysorozatot immár 20. alkalommal szervezi meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), melynek, 22 év után, ismételten Eger városa ad otthont. A 2023. április 14-16. (péntek-vasárnap) között tartandó rendezvényt a Hungarikum Piknik gasztronómiai és kézműves különlegességek rendezvénnyel kötjük össze.

…..
az idei rendezvénnyel nem titkolt célunk bemutatni, hogy hogyan fejlődhet életképesen a kézműipar a hagyományos értelemben vett kézművességet használva, megőrizve ezáltal önmaga esszenciáját. Ezen szellemiség bemutatásul szolgál „A kézművesség jelene és jövője” című kiállításunk.

…….
Az Ön munkássága ebben a tekintetben figyelemreméltó és megtiszteltetés lenne, ha egy alkotásával ezen keresztül tudnánk bemutatni egy új szemléletet a magyar kézművessegünkben. Ezért tisztelettel felkérjük, hogy csatlakozzon „A kézművesség jelen és jövője” elnevezésű kiállításunk sikeres és magas színvonalú megvalósításához.

Bízunk benne, hogy felkérésünket elfogadja és egy alkotásán keresztül csatlakozik kiállításunkhoz! Várjuk visszajelzését!”

Több mint megtisztelő számomra!

Razabra
Zábráczki Dóra

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Translate »